Modelljärnvägsmagasinet

Modelljärnvägs-
magasinet
 

Sveriges tidskrift för modellrallare

Start Prenumeration Utgivning Ladda ned Medarbeta Annonsera Handlarlista På webben
Integritetspolicy

Denna policy gäller från och med 2018-05-25, som följd av ny EU-lagstiftning för hantering av personuppgifter (GDPR), och beskriver hur vi hanterar personuppgifter för våra kontakter och kunder. Policyn ändras om vår verksamhet eller gällande lagstiftning ändras.

Ansvarig för dina personuppgifter i kontakt med oss är Geographica Antikva Förlag, under Stefan Nilsson med enskild firma, org.nr 660928-6239. När du kontaktar oss för att köpa en prenumeration lagrar vi de uppgifter vi behöver för att kunna leverera MJ-magasinet till dig: namn och postadress, som lagras i prenumerantregistret på den lokala datorns hårddisk. Har du lämnat telefonnummer eller e-postadress vid elektronisk beställning finns dessa endast i vårt e-postprogram (e-postserver). Personnummer och telefonnummer sparas inte i registret, men finns i e-post om du angett sådana uppgifter där.

Köper du en digital prenumeration lagrar vi namn och adress i vårt register. Paperton AB lagrar din e-postadress i sina system för att kunna distribuera den digitala utgåvan till dig. Vår webbshop är en funktion inom Paypal. Köper du något där är det alltså till Paypal du lämnar uppgifter såsom bankkortsnummer, och det är inget vi får del av. Däremot får vi ditt namn, postadress och e-postadress, vilka hanteras enligt ovanstående och nedanstående.

Vi delar dina postadressuppgifter med Strands Grafiska AB och Aros Bokbinderi för utskick av Modelljärnvägsmagasinet i pappersformat, i samband med att ett nytt nummer ska skickas ut. Din e-post delas inte med utomstående, och används inte för utskick av reklam. Övriga uppgifter du kan ha lämnat, som telefonnummer eller personnummer, delas inte med någon.

Om du avslutar en prenumeration sparar vi dina uppgifter i vårt register under cirka ett år, ifall du skulle ångra dig under den perioden. Dina e-postmeddelanden till oss sparas under längre tid. Vid dödsfall raderas den avlidnes uppgifter i registret omedelbart efter att vi avslutat relevanta ärenden med de efterlevande.

Kontakta oss om du vill veta vilka uppgifter vi har lagrade om just dig, eller för andra frågor om dina personuppgifter hos oss, om du vill ändra uppgifter eller om du önskar få uppgifter raderade. Namn och postadress behövs alltså för att kunna hantera prenumerationer, liksom e-postadress för digital prenumeration. Om du önskar få dessa uppgifter raderade medför det därför att din prenumeration upphör.

För att få ut eller radera uppgifter måste du skicka in en skriftlig ansökan till oss om ett registerutdrag, detta för att inte någon obehörig ska kunna begära ut dina uppgifter. Du kan ladda ner en PDF med ansökan här: Ansökan om personuppgifter >> Vi besvarar din ansökan snarast möjligt.

Om du anser att det förekommer felaktig hantering av personuppgifter hos oss kan du framställa klagomål till Datainspektionen (Integritetsskyddsmyndigheten), som är ansvariga för tillsyn enligt gällande dataskyddslagstiftning.

.:A N N O N S E R:.
Material
MJ-Specialisten
TrainShop
Eskader
Eurohobby

Geographica Antikva Förlag · red(a)mj-magasinet.se · 0550-60 600 (9-16)