Modelljärnvägsmagasinet

Modelljärnvägs-
magasinet
 

Sveriges tidskrift för modellrallare

Start Prenumeration Utgivning Ladda ned Medarbeta Annonsera Handlarlista På webben

Prenumeration
Bästa sättet att få MJ-magasinet är att prenumerera - du spar pengar och får den direkt hem i brevlådan. Det kostar 339 SEK för 1 år (4 nummer) inom Sverige, 499 SEK inom Europa, 549 SEK utanför Europa.

En digital prenumeration kostar 239 kr, och vill du köpa till den digitala till din pappersprenumeration kostar det 160 kr extra. Läs mer här >>

Köp en prenumeration i vår webbshop! Eller kontakta oss med ditt namn och adress, så skickar vi ett inbetalningskort med posten eller bankuppgifter via e-post. Vi har bankgiro och norskt bankkonto samt Swish.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.

Foreign subscribers, please contact us via email red(a)mj-magasinet.se; change (a) to @. Digital subscriptions >>

Lösnummer
Kan beställas direkt från oss - OBS dock att vissa nummer är slutsålda (se Utgivning) - kostar 99 SEK + porto enligt postens taxa.

Lösnummer kan även köpas digitalt.

Modelljärnvägsmagasinet finns också till salu hos ett antal mj- och hobbyhandlare - se Handlarlista - samt vissa Pressbyråer och Narvesen.

Samlarmappar
Köp samlarmappar till dina MJ-magasin! En mapp kostar 40 kr, två stycken 75 kr och tre mappar kostar 100 kr. Porto 26 kr tillkommer för 1-3 mappar. Beställ i vår webbshop

Adressändring
Har du flyttat? Vi får inte automatiskt reda på detta, utan du behöver själv meddela oss. Skicka oss ett mail, ett flyttkort eller slå oss en signal om din nya adress, så ändrar vi den!

Om oss
Modelljärnvägsmagasinet är en oberoende svensk tidskrift för järnvägar och tåg i modell och ges ut av enskilda firman Geographica Antikva Förlag.

Vi är fem mj-entusiaster som ingår i den nätverksbaserade redaktionsgruppen, varav Stefan Nilsson är chefredaktör och ansvarig utgivare.

Modelljärnvägsmagasinet
Stationsvägen 14
686 97 Lysvik
0565-801 06 (mån-fre 9-16)

red(a)mj-magasinet.se; kopiera adressen
och byt ut (a) mot @

Företaget är godkänt för F-skatt.

ISSN 1654-949X

.:A N N O N S E R:.
Eskader
Eurohobby
MJ-Specialisten
Material
TrainShop