Prenumerera på Modelljärnvägsmagasinet

Nummer 39

Modelljärnvägsmagsinet nummer 39

Nummer 39 2019 av Modelljärnvägsmagasinet innehåller bland annat:

  • Bygg ett juldiorama
  • SJ ellok Rc2, Rc3 och Rd2
  • Smalspåriga vagnar del 1
  • The Great Model Railway Challenge
  • Diesellok littera MX och TMX
  • Nyheter, synare, byggartiklar - och mycket mer!

Här kan du ladda hem ett smakprov (PDF 1,6 Mb), med bland annat nyheterna!

Några korrigeringar av nummer 39

I artikeln om Rs-vagnar har det blivit fel där det står t.ex. Rs390 eller Rgs391 med siffrorna i upphöjd stil ska det istället vara som Rs 390 resp. Rgs 391. Siffrorna anger vagnarnas nummerlittera, medan siffror i upphöjd stil direkt intill vagnlitterat anger typnummer. Vi beklagar denna miss, som var helt redaktionell och inte författarens!

Vi skrev i nr 39 att Märklins vagnar för Snälltåget skulle ha littera Bc-t, för det är det de har i nattågen till Berlin. Men det visade sig vara littera Bmpz - vi beklagar missen! Mer om dessa vagnar kommer i MJ-magasinet nr 40.

Material och länkar till nr 39

Tidning

Köp lösnummer

Beställ direkt från oss genom att skicka ett meddelande. Lösnummer till och med nummer 55 kostar 99 SEK och från och med nr 56 119 kr. Porto tillkommer enligt postens taxa.

Lösnummer kan även köpas digitalt för 65 SEK per styck. Från App Store eller Google Play laddar du ner vår app till din läs- eller surfplatta eller smartphone.

Tidningen finns också hos ett antal mj- och hobbyhandlare - se Handlarlista - samt vissa Pressbyråer och Narvesen.

Modelljärnvägsmagasinet

Sveriges tidskrift för modellrallare

Modelljärnvägsmagasinet är Sveriges tidskrift för modellrallare. Du får minst 250 sidor renodlad MJ per år, fördelat på fem nummer. De innehåller tematiska artikelserier, byggartiklar, modelltester, svenskt och utländskt med mera – allt med en stark koppling mellan modell och förebild.

En prenumeration kostar 499 SEK per år (5 nr) och då ingår den digitala utgåvan. Du får Modelljärnvägsmagasinet direkt hem i brevlådan och sparar dessutom en slant. Enbart en digital prenumeration med fem nummer under ett år kostar 339 SEK. Beställ prenumeration här.

Lösnummer kostar 119 kr och finns till salu hos ett tjugotal hobbyhandlare (se Handlarlista), cirka 80 pressbyråer samt ett antal Narvesen i Norge, eller direkt från oss.

Välkommen!

Den här hemsidan använder cookies till besöksstatistik