Prenumerera på Modelljärnvägsmagasinet

Om tidningen

Collage tidningar

Modelljärnvägsmagasinet är en oberoende svensk tidskrift för järnvägar och tåg i modell och ges ut av enskilda firman Geographica Antikva Förlag.

Fem nummer per år

Tidningen kommer ut från 2024 med fem nummer per år: i mitten av februari, början av maj, mitten av juli, mitten av september och i början av december.

Redaktion

Vi är fyra mj-entusiaster som ingår i den nätverksbaserade redaktionsgruppen, varav Stefan Nilsson är chefredaktör och ansvarig utgivare.

Modelljärnvägsmagasinet
Stationsvägen 14
686 97 Lysvik
0565-801 06 (mån-fre 9-16)

Kontakta oss

Företaget är godkänt för F-skatt.
ISSN 1654-949X

Modelljärnvägsmagasinet

Sveriges tidskrift för modellrallare

Modelljärnvägsmagasinet är Sveriges tidskrift för modellrallare. Du får minst 250 sidor renodlad MJ per år, fördelat på fem nummer. De innehåller tematiska artikelserier, byggartiklar, modelltester, svenskt och utländskt med mera – allt med en stark koppling mellan modell och förebild.

En prenumeration kostar 499 SEK per år (5 nr) och då ingår den digitala utgåvan. Du får Modelljärnvägsmagasinet direkt hem i brevlådan och sparar dessutom en slant. Enbart en digital prenumeration med fem nummer under ett år kostar 339 SEK. Beställ prenumeration här.

Lösnummer kostar 119 kr och finns till salu hos ett tjugotal hobbyhandlare (se Handlarlista), cirka 80 pressbyråer samt ett antal Narvesen i Norge, eller direkt från oss.

Välkommen!

Den här hemsidan använder cookies till besöksstatistik