Prenumerera på Modelljärnvägsmagasinet

Om tidningen

Collage tidningar

Modelljärnvägsmagasinet är en oberoende svensk tidskrift för järnvägar och tåg i modell och ges ut av enskilda firman Geographica Antikva Förlag.

Fyra nummer per år

Tidningen kommer ut med fyra nummer per år: i mitten av mars, mitten av juni, mitten av september och i mitten av december.

Redaktion

Vi är fem mj-entusiaster som ingår i den nätverksbaserade redaktionsgruppen, varav Stefan Nilsson är chefredaktör och ansvarig utgivare.

Modelljärnvägsmagasinet
Stationsvägen 14
686 97 Lysvik
0565-801 06 (mån-fre 9-16)

Kontakta oss

Företaget är godkänt för F-skatt.
ISSN 1654-949X

Från YouTube

Modelljärnvägsmagasinet

Sveriges tidskrift för modellrallare

Modelljärnvägsmagasinet är Sveriges tidskrift för modellrallare. Du får minst 200 sidor renodlad MJ per år, fördelat på fyra nummer. De innehåller tematiska artikelserier, byggartiklar, modelltester, svenskt och utländskt med mera - allt med en stark koppling mellan modell och förebild.

En prenumeration kostar bara 339 SEK per år (4 nr)! Du får Modelljärnvägsmagasinet direkt hem i brevlådan och sparar dessutom en slant. En digital prenumeration med fyra nummer under ett år kostar 239 SEK, och en kombination mellan papper och digital 499 SEK. Beställ prenumeration här.

Lösnummer kostar 99 kr och finns till salu hos ett tjugotal hobbyhandlare (se Handlarlista), cirka 80 pressbyråer samt ett antal Narvesen i Norge, eller direkt från oss.