Prenumerera på Modelljärnvägsmagasinet

Nyhetssvepet: juli 2020

Text: REDAKTIONEN
Foto: Respektive tillverkare (om inte annat anges)

NMJ

NMJ MZ1454Balder

Norsk Modelljernbane (www.nmj.no) har kommit med en specialmodell av Baneservice MZ 1454 "Balder" och 1461 "Frigg". Modellerna görs endast i 50 exemplar vardera och levereras endast som DCC med ljud. Baneservices lok ses ofta även i Sverige.

 

Trix

TrixBB

Från Trix (www.trix.de) har kommit två nya modeller av Big Boy-loken, artikelnummer 22014 och 22163. Skillnaden mellan de båda är att 22163 har fabriksmonterade RP25-hjul och Kadee-kompatibla koppel. Båda är fullspäckade med ljus- och ljudfunktioner.

Modelljärnvägsmagasinet

Sveriges tidskrift för modellrallare

Modelljärnvägsmagasinet är Sveriges tidskrift för modellrallare. Du får minst 250 sidor renodlad MJ per år, fördelat på fem nummer. De innehåller tematiska artikelserier, byggartiklar, modelltester, svenskt och utländskt med mera – allt med en stark koppling mellan modell och förebild.

En prenumeration kostar 499 SEK per år (5 nr) och då ingår den digitala utgåvan. Du får Modelljärnvägsmagasinet direkt hem i brevlådan och sparar dessutom en slant. Enbart en digital prenumeration med fem nummer under ett år kostar 339 SEK. Beställ prenumeration här.

Lösnummer kostar 119 kr och finns till salu hos ett tjugotal hobbyhandlare (se Handlarlista), cirka 80 pressbyråer samt ett antal Narvesen i Norge, eller direkt från oss.

Välkommen!

Den här hemsidan använder cookies till besöksstatistik