Prenumerera på Modelljärnvägsmagasinet

Nyhetssvepet: juni 2020

Text: REDAKTIONEN
Foto: Respektive tillverkare (om inte annat anges)

Brekina

nyheterJuniBrekina1

Brekina (www.brekina.de) har nu kommit ut med Volvo 66 i H0 i flera färger. De har även kommit med lastbilen Volvo N88 Svelast lastad med två Kabeltrummor märkta Tele.

nyheterJuniBrekina2

 

Dekas

nyheterJuniDekas1

Dekas (www.dekas.dk) presenterar en serie om tre olika SJ tankvagnar märkta för BP. Det är littera Q12 för perioden 1950–59, Q12 för 1960–67 samt littera Uh för perioden 1968–80.

Dekas har också levererat en ny omgång Hbis-vagnar.

 

HNoll

nyheterJuniHnoll1

HNoll (www.hnoll.se) aviserar att man ska komma med 33 olika varianter av SJ:s 1980-talsvagnar A7, A8, A11, B7 och B11 samt några specialvagnar. Modellerna ska göras i serier om 120 exemplar. Förbokning sker genom mj-handlare och leverans är planerad att ske i slutet av 2020.

 

Märklin

nyheterJuniMarklin1

Som nyhet från Märklin (www.maerklin.de) har kommnit en vagnsats om två vagnar lastade med två Brekina Volvo (DAF) 66 vardera.

 

Piko

nyheterJuniPiko1

Från Piko (www.piko.de) har kommit en ny variant av LKAB:s tankvagn. Vi känner inte till om den har ett annat individnummer än de som getts ut tidigare.

Modelljärnvägsmagasinet

Sveriges tidskrift för modellrallare

Modelljärnvägsmagasinet är Sveriges tidskrift för modellrallare. Du får minst 250 sidor renodlad MJ per år, fördelat på fem nummer. De innehåller tematiska artikelserier, byggartiklar, modelltester, svenskt och utländskt med mera – allt med en stark koppling mellan modell och förebild.

En prenumeration kostar 499 SEK per år (5 nr) och då ingår den digitala utgåvan. Du får Modelljärnvägsmagasinet direkt hem i brevlådan och sparar dessutom en slant. Enbart en digital prenumeration med fem nummer under ett år kostar 339 SEK. Beställ prenumeration här.

Lösnummer kostar 119 kr och finns till salu hos ett tjugotal hobbyhandlare (se Handlarlista), cirka 80 pressbyråer samt ett antal Narvesen i Norge, eller direkt från oss.

Välkommen!

Den här hemsidan använder cookies till besöksstatistik